Kaku Laten Herkennen

Het laten herkennen van kaku(APA3-1500R) door de aquarium computer. Zorg dat kaku helemaal leeg is van codes, dat doe je door kaku in stopcontact te steken en op de groepsknop te drukken op de bijgeleverde afstandbediening, staat ook in de gebruiksaanwijzing van de kaku's. Verwijder de kaku daarna weer!

1. Gaan naar het aan/uit menu.
1.jpg

2. Kies de gewenste kaku, handig is dat je even getallen achter op de kaku schrijft, anders is het lastig om ze uit elkaar te houden.
2.jpg

3. Je zal in het volgende menu komen. **
3.jpg

4. Steek de kaku in stopcontact, het ledje zal dan gaan knipperen. Dat is het moment dat je het Aan knopje(bovenste meestal) moet indrukken van de aquarium computer, als het goed is zal de kaku nu paar keer klikken, dat is teken dat de kaku gekoppeld aan de aquarium computer. Moet elke kaku uiteraard op een andere nummer zetten. De computer heeft nu plek voor 10 kaku stekkers.

** In het aan/uitmenu werkt de computer verder niet meer, programma staat geheel op pauze, dit omdat de computer anders om de 15sec code verzend en als je dan net de kaku in het stopcontact steek kan die gekoppeld worden aan een andere code. Let dus op dat Co2 kaku uit staat als je in dit menu gaat werken, controller zal hem namelijk niet meer uitschakelen tot je weer uit het aan/uit menu bent, dan zal programma weer beginnen te lopen.